Winnaar Gouden C

Project Old Skool winnaar van de Gouden C.

 

Project Old Skool heeft in 2015 de Gouden C gewonnen. Een prijs voor meest inspirerende project van 2015 door het Fonds van Cultuur Participatie.

 

De jury van de Gouden C 2015 heeft Mad Skills gekozen als winnaar van de Gouden C vanwege het plezier wat van de projecten af spatte wat tevens ook als inspiratiebron voor anderen dient . Daarnaast benoemen ze dat de aftermovie een ontroerende weergave is van de impact die het project had op de deelnemers. De impact zou volgens de jury verder gaan dan alleen een kennismaking met de de cultuur, maar het gaat ook om het delen van een nieuwe ervaring en om de verschillende werelden met een andere bril naar elkaar te laten kijken(Jury Gouden C , 2015).

 

De jury bestond uit: Gieske Bienert (Curator STRP, winnaar Gouden C 2014) Paul Feld (Regisseur, schrijver, adviseur, docent, programmamaker) Anka Konings (Manager Marketing, Communicatie & Coöperatie, Rabobank Utrecht) Shay Kreuger (Radio DJ/Producer at FunX) De projecten werden beoordeeld op de wijze waarop de projecten inspirerend waren en het invloed had op de creatieve ontwikkeling van de deelnemers.

 

Voor het gehele Jury Rapport klik hier.