Mad Skills

Project Old Skool is een project van Mad Skills ism Buro Cement.

Mad Skills is met 15 jaar ervaring dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports. Zij huisvesten toptalent en stimuleren cultureel ondernemerschap door het organiseren van projecten, evenementen en een boeiend programma op het gebied van cultuureducatie. Buro Cement is een bureau met aantoonbare ervaring op het gebied van wonen, zorg en welzijn die vooral in het verduurzamen van ons project een belangrijke rol speelt. Hierdoor hebben we zowel op uitvoeringsniveau als beleidsniveau de juiste kennis in huis.

Werkwijze

We werken altijd vraaggericht. Hierdoor weten we van te voren nooit precies welke kant we op zullen gaan. De richting wordt bepaald door de wensen en ideeën van de deelnemers. Deze ideeën vullen wij aan met onze ervaring en ons netwerk aan jonge artiesten en zo komen we tot de meest inspirerende projecten. Projecten op maat gemaakt.

Wilt u meer over Mad Skills en onze projecten weten? Neem dan een kijkje op onze website of ons youtube kanaal (u kunt op de links klikken).

 

Project Old Skool is ontwikkeld in samenwerking met Stichting Gebouw 52  en KunstRoute65 en werd mede mogelijk gemaakt door het Fonds van Cultuurparticipatie.